Inschrijfprocedure

De inschrijfperiode is 25 mei gesloten.

U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat. Indien er een woning beschikbaar komt, zal de makelaar contact met u opnemen.

Inschrijven als reservekandidaat


U kunt uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers aangeven. Na uw inschrijving ontvangt u per mail een bevestiging van uw inschrijving.
Heeft u hulp nodig bij uw inschrijving? Dan kunt u terecht bij één van de makelaars. Zij helpen u graag!

Voorwaarden
• Aan een inschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
• Het is niet mogelijk om meerdere keren of voor iemand anders in te schrijven. De inschrijver dient ook de daadwerkelijke koper te zijn.
• Indien een optant niet onder de voorwaarden van zijn inschrijving kan/wil kopen, komt de optie te vervallen. Indien u zich zonder voorbehoud inschrijft, zal de eventuele koop dus ook zonder voorbehoud plaats dienen te vinden.
• Opties zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
• De verkoper behoud zich het recht van gunning voor.
• Met uw inschrijving gaat u akkoord met ons privacystatement.

Toewijzing

Na sluiting van de inschrijftermijn wijst de verkoper de woningen toe op basis van gunning waarbij kandidaten zonder voorbehoud van financiering de voorkeur genieten.
Inschrijvers ontvangen uiterlijk binnen één week na sluiting van de inschrijftermijn bericht of er een woning is toegewezen. Met een kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen zal een afspraak worden ingepland bij de makelaar. De kandidaten die in eerste instantie geen woning toegewezen hebben gekregen, worden op een reservelijst geplaatst.
Indien er gedurende het optie-/verkooptraject weer woningen beschikbaar komen, worden deze woning toewezen aan kandidaten van de reservelijst. Over de positie op de reservelijst wordt niet gecorrespondeerd.

LET OP!
Uw eventuele eerdere aanmelding als belangstellende is nog geen inschrijving voor een woning. Om kans te maken op een woning, dient u zich in te schrijven tussen 14 en 25 mei 2020 12:00. Belangstellenden worden niet meegenomen in de toewijzing van de woningen.

Informatie en verkoop

Euverman&Nuyts makelaars
Grotestraat 144, 7622 GP Borne
T:074 266 2300
www.euvermannuyts.nl


Marcel Kon
Grotestraat 251, 7622 GK Borne
T: 074-266 22 25
www.marcel-kon.nl